Ons Showteam
                                  

(Klik op de plaatjes voor een vergroting )

Ons showteam is opgebouwd uit meer dan twintig gymnasten, die veel aan springen en/of acrogym doen. De ploeg is opgebouwd uit verschillende leeftijdsgroepen. Van jonge meisjes/jongens die voor het acro-deel de bovenpartners vormen tot en met heren die voor het spectakel moeten zorgen in de shows. Naast leden van onze eigen vereniging, doen er ook een aantal leden mee die normaal trainen bij andere verenigingen en daar ook wedstrijden voor turnen. Zij doen uitsluitend mee in het showteam. Een ploeg van jong en oud dus die maar 1 ding willen, het publiek een mooi stukje gymnastiek te laten zien. Niets is ons te gek.

Op dit moment bestaat de ploeg uit gymnasten uit Stiens, Groningen, Drachten, Gieten (vlakbij Assen) en uiteraard Leeuwarden.

In the Picture ... Frouke

Frouke, een van onze jongste showteamleden. Begonnen bij de gymnastiekvereniging in Goutum. Waar ze met toestellen ooit de Friese kampioenschappen haalde, en nu trainend in Zuiderburen en op de selectie in Camminghaburen. Ook is het een van onze Acrogymnasten .. lekker licht ... Iemand waar we binnen de club nog veel plezier aan gaan beleven. Kenmerkend: veel uitstraling, serieus, lenig, altijd lachend, nuchter, zeer snel oefeningen lerend en vooral niet bang. Ze traint nog maar heel kort mee met het showteam (vanaf december 2005) en heeft daardoor tot nu toe slechts een demo, die op de uitvoering, meegemaakt. Door het uitvallen van Jen-ai wegens een armblessure, werd haar rol in haar eerste show direct al heel belangrijk, omdat ze de meeste elementen van Jen-ai moest overnemen. Dat deed ze op de uitvoeringsavond zeer goed, en vooral de eindsprong waarbij ze de pendel voor haar rekening nam, maakte veel indruk op de mensen.

De volgende keer weer iemand anders die we eens in de Picture gaan zetten ...

De Training

De training van het showteam is zaterdagavond van 18:00 - 19:00 uur. In de Krijn van de helmstraat. Helaas is in de zaal lang niet al het materiaal aanwezig wat we met de show gebruiken .. 2 valmatten ipv 5 valmatten in de show ... 2 Vleugeltramps .. ipv 3 Vleugeltramps in de show .. dus het is een beetje behelpen, maar het lukt wel tot nu toe.

De Krijn: DE zaal ...


De Zaal met historie. De zaal waardoor de breuk met GV "Leeuwarden" is ontstaan. De zaal waar ik als trainer ben begonnnen met lesgeven op mijn 19 jarige leeftijd. De zaal waar alle Flying Lions Springnummers geboren en getraind zijn (ook in de periode van gv "Leeuwarden"). De zaal die ons "thuis" is. De zaal waar de nieuwe vereniging gv "Flying Lions" is begonnen. De zaal die uiteraard de trainingszaal is voor ons SHOWTEAM. De zaal waar we trots op zijn. De zaal waar we nooit weer weg willen !!!

This website is hosted for free by Freewebs.com - free website. Get your own Free Website now!