Contributie vastgesteld per 1-2-2015

Jeugdleden t/m 12 jaar 11,50 euro per maand
Leden 13,75 euro per maand

Deze contributie is gebaseerd op 1 uur per week. In de schoolvakantie's worden er geen lessen gegeven. Bij de bepaling van de contributies is hiermee rekening gehouden. De zomervakantie moet dan ook gewoon doorbetaald worden, omdat voor de club de kosten ook gewoon door zullen lopen.

Om tegemoet te komen aan de ouders bij meer dan 1 uur in de week trainen, hebben we een kortingssyteem bedacht. Kijk in de onderstaande tabel welke korting voor u geldt. De tabellen gelden voor het hele gezin. De uren voor jeugdleden t/m 12 jaar worden het eerste berekend, bij een mix van uren, zodat de contributie zo laag mogelijk blijft.

Het doel van het kortingssysteem is het voor iedereen mogelijk maken meerdere uren in de week te kunnen trainen. Want wanneer wij een talent zien binnen onze groepen, willen we ze graag meerdere uren aan kunnen bieden. Een groot percentage (ongeveer 30%) van onze leden traint meer uren per week. In onze optiek moet het voor ieder kind mogelijk zijn net zoveel te trainen als andere kinderen. Selectieturnen moet niet alleen mogelijk zijn voor kinderen van welgestelden maar voor iedereen.

Aantal uren per week
korting
1

0%

2
0%
3
25%
4
25%
5
50%
6
50%
7
75%
8
75%

Recreatie:

Turnpakje:
We zijn er in geslaagd een heel goedkoop, maar erg mooi recreatiepakje uit te zoeken voor de recreatiegroepen. Niet een simpel effen model, maar een die bij menig selectiegroepje niet zou misstaan. Het pakje lijkt veel duurder. We raden daarom iedereen aan zo snel mogelijk na aanmelding als lid dit pakje aan te schaffen zodat je er helemaal bij hoort. Op evenementen zoals uitvoeringen, demo's en onderlinge wedstrijden is dit pakje verplicht. Uiteraard is het niet alleen handig voor het gymen bij ons, maar ook op school kan ze het tijdens de gymlessen dragen.

Deze pakje zijn uitsluitend via de club te bestellen omdat ze speciaal voor ons gemaakt worden.

Schoeisel:
Bij ons mag zowel met turnschoentjes als met blote voeten worden geturnd. Denk er wel aan je voeten goed te wassen in verband met de kans op voetschimmels.

 

Selectie:

Wedstrijdkosten:
De selectieleden, acrogymnasten en springers doen voor de vereniging mee aan wedstrijden en demo's. Zij zorgen voor de presentatie van de vereniging. We proberen de kosten voor deze leden zo laag mogelijk te houden. Voor iedere inschrijving van een lid van onze vereniging, moeten wij inschrijfkosten betalen. We vragen van onze leden een kleine bijdrage in deze kosten. Per wedstrijd betalen de kinderen 4,50 euro.

Kleding:

Zelf aan schaffen:

Oranje turnbroekje: bestellen via de verenging (kosten 18.00 - 24 euro).

Dit broekje kan ook gebruikt worden tijdens de trainingen. We raden de meisjes aan om bij dit broekje een oranje oefenpakje (zelfde model als het recreatiepakje) aan te schaffen om in te trainen. Heel af en toe wordt dit pakje ook ingezet al selectiepakje op wedstrijden. Ook dit pakje is via de vereniging te bestellen.

Te leen van de vereniging:

Selectiepakje (huur)
Trainingsjasje (kleine maten) of Trainingspak (vanaf maat S)

Huur wedstrijdkleding:
De vereniging heeft een groot aantal pakjes en trainingspakken aangeschaft. Deze worden per wedstrijd verhuurd. Deze kosten worden na afloop samen met het wedstrijdgeld automatisch afgeschreven.

Per wedstrijd: 3,50 euro
Of voor het hele seizoen: 15.00 euro (zelf over te maken aan het begin van het seizoen op onze rekening NL41INGB0009484330 t.n.v. Gv. Flying Lions).